Over ons

 

Hoi!

Leuk dat je een kijkje neemt in onze webwinkel!

Wij zijn Sharon en Christiaan, twee jonge, startende ondernemers uit Diepenveen. Het kriebelde bij ons al langer om samen een onderneming te starten of over te nemen, maar door de komst van onze kinderen en elke keer een ‘ja, maar’, bleef het elke keer uit. Totdat wij samen dachten, ja maar… waarom niet?

Toen kwam J-Style-Deco op ons pad en hebben wij hebben de spannende stap genomen.  Wij zijn van mening dat tijdens een (kinder)verjaardag het huis zo mooi en gezellig mogelijk aangekleed kan worden, want dan voelt de jarige zich pas ECHT jarig. Ook tijdens feestdagen vinden wij het fijn om het huis zo te decoreren (misschien soms iets te 😉) dat de gezelligheid er vanaf spat! 

Wij, van J-Style-Deco, vinden kwaliteit erg belangrijk. Wij bedoelen daar zeker de kwaliteit van de producten mee, maar ook de levertijd en contact tussen ons en jou, de klant.

Neem een gerust een kijkje in onze webwinkel met ruim assortiment, dat nog steeds groeiende is!

Je kunt contact met ons opnemen voor vragen over producten of voor tips voor jouw onvergetelijke feest! Wij staan ook open voor tips, heel graag zelfs! Neem contact met ons op via ons contactformulier!

 

Heel veel plezier in onze webshop!

 

Groetjes,

Sharon en Christiaan